Vanliga frågor om tv

Vi besvarar dina vanligaste frågor om tv

Du har flera uttag för tv i ditt hem, men är osäker på hur ditt antennät är uppbyggt. På något sätt måste du ta reda på hur man sedan tidigare har kopplat på befintlig lösning. Oavsett om det har varit takantenn eller kabelt-tv.

För dig som har kabel-tv är det enkelt att komma igång med digital-tv via din fiberanslutning. Koppla bara ifrån kabel-tv kopplingen från spridningspunktens mottagarport. Dra en ny antennkabel från fiberkonverterns utgående antennport till spridningspunktens mottagarport. Klart!

Koaxialnätverk, tv-nät eller mest känt som antennät är ett spridningsnät i din fastighet för tv-signaler. Detta nät går att återanvända för att distribuera tv-signaler även om man byter leveranssätt. För dig innebär det att om du väljer att köpa digital-tv via din fiberanslutning kan du skicka signalerna vidare i ditt hus genom antennätet.

Vad du ska välja till en villa beror på hur det ser ut invändigt idag eller hur du önskar bygga. Här presenterar vi de olika alternativen:

Det beror på vilket tv-alternativ du väljer. Bredbands-tv och digital-tv kan du välja utan aktivt bredbandsabonnemang. Tv-tjänsten ”Over the top” kräver bredbandsabonnemang och internetaccess.

Kontakta kundservice

Du kan alltid kontakta oss på något av nedanstående alternativ

Telefon

Prata med oss direkt

Mejl

Skriv till oss när det passar dig

På plats

Besök vårt huvudkontor