En dator där en ser händer som skriver på tangentbordet

Tillgänglighet för umeaenergi.se

Umeå Energi står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Den här sidan beskriver hur umeaenergi.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Tillgänglighetsredogörelse för våra applikationer

Här kan du hitta tillgänglighetsredogörelse för våra applikationer

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att det kan finnas delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. En oberoende granskning ska genomföras.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från umeaenergi.se som inte är tillgängligt för dig kan du meddela oss. Vi har ännu ingen kommentarsfunktion för att meddela brister i tillgänglighet, men du är varmt välkommen att kontakta oss via mail på tillganglighet@umeaenergi.se eller telefonnummer 090-16 00 20. Svarstiden för frågor på e-post är normalt 1-2 arbetsdagar.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Publicerad: 06 september 2023 09:23 av Umeå Energi AB