Tre personer syns i bild, varav två barn sitter i en cykelkärra, där en vuxen hjälper ett barn med hens hjälm

Ta cykeln till och från Umeå Energicentrum i sommar

Semestra på hemmaplan och ta del av allt vackert och roligt som finns inom räckhåll. Närmaste park, en skogsdunge eller ett grönområde runt knuten kan vara ett äventyr. Precis som en cykeltur intill Umeälven! Utomhusaktiviteter ger både ny energi och ökad förståelse för naturen. Det tycker vi är viktigt för en hållbar framtid.

Skoj på hoj - i samarbete med Umeå Orienteringsklubb

Följ vår cykelkarta till och från Umeå Energicentrum. Passa på att upptäcka Umeås natur och svara på frågor längs vägen. På kartan finns åtta kontroller på norra sidan älven. Lycka till!

Cykelkartan är kostnadsfri och finns att hämta i Umeå Energis entré på Storgatan 34 och på Umeå Energicentrum i Klabböle. 

För dig som köper årets UOKs kompletta Skoj på hoj-paket ingår cykelkartan tillsammans med ytterligare tre kartor.

Tillsammans gör vi Umeå bättre 

Föreningslivet engagerar en stor del av Umeåborna och är viktig del av regionens utveckling. För att stärka föreningslivet ger vi stöd till föreningar och ideella organisationer som aktivt arbetar för en hållbar verksamhet. Vi sponsrar hållbara insatser inom områdena miljö, ekonomi och socialt/kulturellt.

Goda relationer

Umeå Energi samarbetar med Umeå Orienteringsklubb för en hållbar framtid i Umeå. UOK utsågs 2018 till Årets mest hållbara förening, bland annat för arbetet med Norrlands största motionsarrangemang Skoj på hoj.  

Publicerad: 07 juni 2023 10:54 av Umeå Energi AB