Beställ digital-box

Här kan du som har digital-tv via oss beställa din digitalbox och programkort. Det ingår i månadskostnaden. Innan du kan beställa en box måste du eller din fastighetsägare ha ett avtal om digital-tv.

Bild på en svart digitalbox

HD Digitalbox ingår

Med vår digital-tv får du alltid en digitalbox och ett programkort, så att du kan titta på tv med högsta möjliga bildkvalitet.
Digitalboxen klarar både HD-tv och standard-tv. Den har kanalspärrsfunktion med föräldrakontroll samt stöd för Dolby Digital.

Beställ digital-tv

Har du inget avtal för digital-tv så börja med att beställa det i kundportalen. Om du är en föreningsmedlem eller hyresgäst hoppar du över detta steg.

Beställ digitalbox

Beställ din digitalbox med formuläret nedan. I beställningen kan du även välja tillvalspaket.

Digitalboxen skickas till dig

Telenor aktiverar och skickar boxen till dig (leveranstid av digitalboxen är för närvarande 3- 4 veckor).

Var vill du använda din digitalbox? Fyll i adressuppgifterna i fälten nedan.

Ange här föreningsnamnet eller fastighetsbeteckningen på hyreshuset om du bor i en lägenhet. Bor du i en villa behöver du inte fylla i detta.

Välj ditt tv-paket nedan. Basutbudet Tv Bas faktureras av Umeå Energi till fastighetsägaren. Extra kostnader för paketen Tv Flex eller Tv Stor samt övriga tillval faktureras direkt av Telenor till dig.

Ditt val av utbud
Ditt val av digitalbox

Dina kontaktuppgifter. Fyll i fälten nedan.

Information om digitalboxen. Boxen lånar du av Telenor. Om du ska flytta eller har frågor om boxen kontaktar du Telenors kundservice på telefon 0770-777 000. Kreditupplysning genomförs av Telenor vid registrering av abonnemang/box. Du samtycker även till att Telenor har rätt att behandla dina personuppgifter för att kunna fullgöra leverans av beställda tjänster.

Umeå Energi UmeNet AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar i formuläret. Vi behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning (dataskyddsförordningen GDPR, General Data Protection Regulation 2016/679/EC). Uppgifterna sparas för kontakt vid framtida utbyggnation av stadsnätet och kan komma att lämnas ut till våra samarbetspartners och kontaktpersoner i området för planering och anslutning till stadsnätet. Umeå Energis integritetspolicy kan du läsa på Umeå Energis hemsida.

Kontakta kundservice

Välj hur du vill kontakta oss utifrån vad som passar dig bäst. Du kan alltid kontakta oss på något av nedanstående alternativ

Telefon

Prata med oss direkt

Mejl

Skriv till oss när det passar dig

På plats

Besök vårt huvudkontor