Två personer arbetar med bredbandsutrustning

För dig som är bredbandsinstallatör

För att underlätta för externa leverantörer har vi samlat svar på vanligt förekommande frågor samt information som behövs i vardagen. Vi har alltid som mål att leverera den bästa kundupplevelsen och det tror vi att ni också gör, som vår förlängda arm. Därför är det också viktigt att du tar del av de krav, bestämmelser och rutiner som vi jobbar efter. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vem kontaktar jag

När det gäller frågor gällande ett pågående arbete så kontaktar du i första hand beställaren som är ansvarig för uppdraget. Läs mer om vilka andra kontakter ni kan vända er till om ni inte skulle få tag på beställaren.

Kvällsrutiner

I det fall ett arbete genomförs efter ordinarie arbetstid är det viktigt att vår drift och beredskap få vetskap om detta. Kontakta våra tekniker på 090-16 04 04 innan kl 16.00. Vår tekniker meddelar i sin tur vår beredskap.

Nyckelhantering

I det fall ett arbete genomförs efter ordinarie arbetstid är det viktigt att vår drift och beredskap få vetskap om detta. Kontakta våra tekniker på 090-16 04 04 innan kl 16.00. Vår tekniker meddelar i sin tur vår beredskap.

Arbetssätt och rutiner

Här hittar du våra arbetssätt och rutiner samt vilka särskilda anvisningar som du bör känna till.

Sex stycken hängande lampor

Rutin vid driftavbrott

Vi har ett gemensamt ett ansvar att säkerställa att våra kunder har en så avbrottsfri tjänst det bara är möjligt och vi ska ständigt sträva efter att minska avbrott, både planerade och oplanerade.

Person som står och arbetar vid internetkablar

Vår byggstandard

Vi utgår från byggstandarden Robust fiber som är ett branschgemensamt koncept med syfte att ge tydlig vägledning till vi bygger eller upphandlar robusta och driftsäkra fibernät.

Person i varselkläder som står vid en kabelvinda

Rutiner och särskilda anvisningar

Här samlar vi information om hur specifika arbetesmoment ska utföras. De är hämtade från våra avtal med er entreprenörer men här finns de tillgängliga på ett lättare sätt för er som arbetetar i vår anläggning. Det kan vara allt från hur en brunn monteras till hur en mätning görs.

Kontakta kundservice

Välj hur du vill kontakta oss utifrån vad som passar dig bäst. Du kan alltid kontakta oss på något av nedanstående alternativ

Telefon

Prata med oss direkt

Mejl

Skriv till oss när det passar dig

På plats

Besök vårt huvudkontor