Kvinna som sitter vid ett bort och har en laptop framför sig. Kvinnan ler lätt.

Supersnabbt bredband till din fastighet

Ditt erbjudande

Vi har ansökt och blivit beviljade medel för att bygga ut vårt fibernät till din adress. Det innebär att du nu har möjlighet att ansluta din bostad till en framtidssäker, stabil och flexibel bredbandslösning. Vi beräknar att din fastighet kommer vara ansluten under 2025. Anslutningskostnaden är mellan 24 000 - 26 500 kr inklusive moms beroende på hur lång grävsträcka det är.

Fördelar med fiber

Fördelarna med bredband via fiber är många. Med fiber så finns det egentligen inte någon begränsning på kapacitet. Den är med andra ord framtidssäker. 

Oändliga möjligheter

Med fiber har du alltid tillräcklig kapacitet för att hela familjen ska kunna surfa, se på TV, streama filmer på nätet, spela online, arbeta effektivt på distans och göra mycket annat på en och samma gång.

Stabil uppkoppling

Fiber ger tillförlitlig och stabil uppkoppling. Kabeln är inte känslig för elektriska störningar, som åska, på samma sätt som kopparledningar är.

Öppet stadsnät

Ett öppet stadsnät med fri konkurrens ger billigare tjänster och du kan sänka dina kostnader varje månad. Vi har marknadens bredaste palett av operatörer.

Värdehöjande

En fiberanslutning är en investering som även kan höja värdet på din fastighet.

Så ansluts din fastighet

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse för bredbandsanslutning via formuläret längre ner på denna sida. Intresseanmälan är inte bindande.

Signera installationsavtal

När du har anmält intresse skickar vi ett installationsavtal till dig. Avtalet skickas antingen via post eller digitalt.

Identifiera kablar och rör

Projektledaren kommer till dig

Projektledaren kontaktar dig för att avtala en tid då ni kan träffas hemma hos dig. Då beslutar ni tillsammans grävsträcka och var i huset du önskar din fiberkonverter.

Grävning på din tomt

Vi gräver efter beslutad grävsträcka på din tomt fram till din fastighet.

Grovåterställning

Tomten grovåterställs vilket innebär att vi lägger tillbaka grävmassorna och snyggar till efter grävningen. Finåterställning såsom exempelvis sådd av gräs ansvarar du för.

Installation av fiber

Fiberinstallationen sker vid ett senare tillfälle, upp till en månad efter grävningen. Installatören borrar och drar fibern genom väggen vid den plats som du och projektledaren har kommit överens om. Fiberkonvertern monteras på väggen inne i din bostad. Signalen mäts och godkänns.

Klart! Dags att beställa tjänster

Intresseformulär fiberanslutning

EU-logga NextGenerationEU

Europeiska unionen – NextGenerationEU

Vanliga frågor

Kontakta Beatrice

Du kan kontakta mig på något av nedanstående alternativ

Telefon

Prata med mig

Mejl

Skriv till mig när det passar dig