Gul villa i Umeå

Bredband till din villa

Genom att ansluta villan till vårt bredband framtidssäkrar du din bredbandstillgång, en investering som både höjer värdet och livskvaliteten i ditt hem.

I vår portal kan du välja de tjänster som bäst passar dina behov. Förutom internetaccess, med surfning och e-post, kan det t ex handla om ip-telefoni och tv.

Digital-tv via bredband

Med digital-tv via bredband får du en enkel lösning med stor valfrihet.  Njut av tv med bra ljud och bildkvalitet. För att se digital-tv behöver du en digitalbox och ett programkort, vilket ingår till en tv när du beställer via oss. Vill du se tv analogt så går det bra på upp till fem tv-apparater samtidigt. Vår tv-signal kommer ”fibervägen” in i villan. Från tv-uttaget i fiberkonvertern drar du sedan vanlig tv-antennkabel och skapar ett eget tv-nät för villan. Här ser du hela vårt grundutbud samt de tillvalsmöjligheter som finns.

Installation

När du ansluter dig till vårt öppna stadsnät kan du göra ROT-avdrag på installationen om vi gräver på din tomt. Är du osäker på något är du välkommen att kontakta vår kundservice. 

Bli bredbandskund