Pojke vid fotbollsmål

Ansök om sponsring

Vi är övertygade om att din förening är fylld av påhittiga idéer, handlingskraft och vilja att göra en insats för en mer hållbar framtid. Så våga tänka kreativt, vi stöttar både stora och små idéer. Tillsammans kan vi göra en hållbar insats för Umeå.

Vi tar emot ansökningar för hållbar sponsring under två ansökningsperioder per år. Vårens period öppnar i början av mars och stänger den 30 april. Höstens period öppnar i början av september och stänger den 31 oktober. Efter respektive periods slut handläggs alla ansökningar och besked skickas därefter ut. Vi hänvisar alla ansökningar om hållbar sponsring till dessa ansökningsperioder.

För att öka era chanser att få sponsringen beviljad är det viktigt att ni har tänkt igenom den hållbara insats ni ansöker om. Insatsen måste också uppfylla våra riktlinjer för sponsring. Fyll i ansökan så noggrant som möjligt.


Ansök om hållbar sponsring!

Den hållbara insatsen ska vara en aktivitet som ni vill genomföra för att utveckla er verksamhet inom hållbarhet. Läs våra riktlinjer innan du fyller i ansökan.

Publicerad: 20 september 2023 08:30 av Umeå Energi AB