Hustak med solpaneler på med solnedgång i bakgrunden

Låt oss hjälpa dig att producera egen solel

Oavsett storlek eller verksamhetsområde kan vi tillsammans hitta rätt solcellslösning för dig. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort. Vill du hellre kontakta oss direkt för vägledning- hittar du vår kontaktinformation här.

Så går det till - Esbjörns sju steg till solceller

  1. Kontakt – en första dialog. Kanske har du redan lite koll, och vill veta mer om just dina förutsättningar att installera solceller. Eller så handlar det om en generell nyfikenhet kring hur solceller funkar. Alla frågor är välkomna!

  2. Behovsanalys – utifrån dina behov tar vi en titt på dina förutsättningar för solceller. Vi tar tillsammans reda på det vi behöver veta för att lämna en offert.

  3. Offert – vi tar fram en kostnadsfri indikativ eller skarp offert som du får se över.

  4. Presentation och uppföljning – vi går gemensamt igenom offerten och fångar upp eventuella frågor som kan dyka upp.

  5. Beslut – här väljer du om du vill gå vidare med projektet.

  6. Installation – vi installerar dina solceller.

  7. Driftsättning och utbildning – vi utbildar relevant personal i driften av solcellsanläggningen. Efter driftsättning finns vi tillgängliga för stöd och support.

Solceller företag

Fyll i formuläret nedan om du önskar en kostnadsfri offert angående solcellsinstallation på ditt företag.

Genom att kryssa i rutan godkänner jag att Umeå Energi behandlar mina personuppgifter, läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i Umeå Energis integritetspolicy.Publicerad: 11 januari 2023 12:41 av Umeå Energi AB