Umeå Energi Arena - en hållbar mötesplats för boende och besökande i regionen | En hållbar sponsring gör Umeå bättre | Om oss | Umeå Energi

Umeå Energi Arena - en hållbar mötesplats för boende och besökande i regionen

Bild som visar Umeå Energi Arena

I början av september tog Umeå Energi över namnrättigheterna för Umeå Fritids arenaområde på Gammlia. I samband med det döptes arenaområdet om till Umeå Energi Arena med tilläggen Sol (fotboll), Vind (innebandy) och Vatten (basket) som benämning för klubbarna UIK, UFC, IBK Dalen, Team Thoréngruppen, Umeå City, Udominate och Umeå BSKT:s hemmaarenor på området.

Umeå Energi Arena är den del i vår sponsring av föreningslivet

Umeå Energi sponsrar sedan långt tillbaka föreningslivet i regionen inom ett stort antal områden. Vi vill bidra på bredden. Vårt fokus är en hållbar vardag för alla utövare och intresserade oavsett inriktning och nivå. Miljö, jämställdhet och mångfald är viktiga frågor som vi vill hjälpa föreningar att utvecklas inom. 

Vår målsättning med Umeå Energi Arena är att skapa en hållbar och energifylld mötesplats för alla boende och besökande i regionen. Det långsiktiga arbetet med att utveckla området har påbörjats för att förverkliga vår målsättning. Vi utreder just nu vad som är görligt utifrån byggnadstekniska och ekonomiska förutsättningar, samt ser över vilka tidsramar det handlar om. Vårt åtagande för arenaområdet är långsiktigt och utvecklingen kommer att ske i olika etapper. Vi informerar löpande om projektet på vår webbplats.

Hitta till Umeå Energi Arena

Ett stort tack till alla som deltog i festligheterna vid invigningen av Umeå Energi Arena på Sol, Vind och Vatten lördag 19 september.