Välkommen in i fjärrvärmen | Värme | Umeå Energi
vy över Umeå med Thulehuset och Kulturväven

Välkommen in i fjärrvärmen

Vi lever i en tid då allt fler företag har växande krav på sig att agera miljömässigt hållbart och lokalt förankrat. Det gör i sin tur att du som arbetar med kommersiella lokaler kan använda fjärrvärme som en konkurrensfördel gentemot dina hyresgäster.

Så förutom att du får en driftsäker uppvärmningslösning till konkurrenskraftigt pris blir du med en fjärrvärmelösning en hyresvärd som tar långsiktigt miljöansvar och investerar i den region du verkar i, eftersom vi är Umeåbornas eget energibolag. Vill du också framtidssäkra din kommersiella fastighets uppvärmningslösning är det bara att kontakta oss för mer information och hjälp med kalkyler.

Som hyresgäst kan du påverka

Är du hyresgäst i en kommersiell lokal och vill påverka din hyresvärd att välja en miljömässigt smart och närproducerad lösning kan du också kontakta oss för mer information.

Du som äger och/eller förvaltar kommersiella lokaler med företag som hyresgäster vet att det är kunder med höga krav. Det är givetvis inget konstigt eftersom dina lokaler är deras dagliga arbetsmiljö, men det ställer stora krav på såväl uppvärmning som kylning. Allt du kan göra för att minimera driftstörningar, ojämn värmefördelning, dragiga lokaler eller vad det nu kan vara, påverkar hur du uppfattas som hyresvärd. Med fjärrvärme får du en ekonomiskt fördelaktig och driftsäker lösning som dessutom uppfyller de flesta företags krav på miljövänlighet och komfort.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och hjälp med kalkyler!

Bli kund