Bredband till din villa

Gul villa i Umeå

Genom att ansluta villan till ume.net framtidssäkrar du din bredbandstillgång, en investering som både höjer värdet och livskvaliteten i ditt hem.

ume.net är ett öppet stadsnät, det innebär att du väljer de tjänster som bäst passar dina behov. Förutom internetaccess, med surfning och e-post, kan det t ex handla om ip-telefoni och bredbands-tv.

Kabel-tv med ume.net

Kabel-tv kan du njuta av direkt från ume.net utan digitalbox. Har ni flera tv-apparater i villan går det utmärkt att välja olika kanaler på var och en, vårt grundutbud innehåller något för alla smaker. Kabel-tv via ume.net levereras analogt, det innebär att varje anslutet hushåll kan ta del av hela grundutbudet på upp till fem tv-apparater – samtidigt och utan dyra digitalboxar. Kabel-tv-signalen kommer ”fibervägen” in i villan. Från kabel-tv-uttaget i fiberkonvertern drar du sedan vanlig tv-antennkabel och skapar ett eget tv-nät för villan. Här ser du hela samtliga kanaler i vårt utbud [länk].

Installation

När du ansluter dig till UmeNet kan du göra ROT-avdrag på installationen. Är du osäker på något är du välkommen att kontakta vår kundservice. 

Bli bredbandskund - koppla upp dig mot ume.net