Norrmjöle Bidragsområde | Nu bygger vi ut bredbandet i flera fokusområden - ett supertillfälle att ansluta sig! | Bredband | Umeå Energi

Norrmjöle Bidragsområde

Anmäl intresse och bli en del av framtidens bredband – Umeå Energi Bredband

Ditt område är bidragsberättigat för bredbandsutbyggnad med bidrag från Jordbruksverket och Strukturfonden. För att bidrag ska beviljas krävs att minst 50 % av fastboende ansluter sig. Prata gärna med dina grannar för att öka chanserna att koppla din fastighet till ett av västvärldens snabbaste bredband med fiber. I diagrammet ovan kan du se hur många som anmält intresse i området hittills.

Du får ett snabbt bredband med valmöjligheter

Umeå Energi Bredband är ett öppet stadsnät. Det innebär att vi levererar en framtidssäker infrastruktur som du själv fyller med innehåll. Via en och samma bredbandsanslutning kan du enkelt välja mellan olika leverantörer av internet, TV, telefoni och andra tjänster.

Se vår film för hur en installation går till

 Projektstatus

Samtliga anläggningar är installerade och klara. Vi tar nu emot intresseanmälningar för efteranslutningar. När dessa kommer genomföras kan vi i dagsläget inte svara på. När tillräckligt många anmät intresse för efteranslutningar kommer vi ta fram en tidplan och skicka avtal till dem vi kan erbjuda anslutning.

 

Så här går det till:

1. Gör en intresseanmälan för efteranslutning

Välkommen med din anmälan här på områdessidan. Vi tar nu endast emot intresseanmälan för efteranslutning. Observera att tidplan för efteranslutningar görs först när tillräckligt många anmält intresse för detta.

2. Följ intresset i ditt område
Här på din områdessida får du löpande information om hur planerna för en bredbandsutbyggnad ser ut där du bor. Här hittar du också allt du behöver veta vid en installation. Gör det till en vana att titta in någon gång då och då. Läs mer om hur en installation går till här (öppnas i nytt fönster)

3. Avtalsskrivning

Avtalsskrivingen är nu avslutad. Efteranslutningar kan endast erbjudas till ett fåtal (kostnad på offert). Du som anmäler intresse och erbjuds efteranslutning blir kontaktad för avtalsskrivning längre fram Har du inte möjlighet att signera ditt avtal digitalt, ring vår kundservice på 090-16 00 20 eller maila bredband@umeaenergi.se och meddela vilken adress avtalet gäller samt den adress du vill ha det postat till. Så här använder du e-signering

 

Kontakta oss

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post: bredband@umeaenergi.se 

Illustration logga