Vi har elavtal för alla | Teckna elavtal med 100% förnybar el | Umeå Energi

Vi har elavtal för alla

Oavsett om du bor i stort eller smått så har vi ett elavtal som passar dig. Välj mellan rörligt eller fast elpris.

Rörligt pris. Ett elavtal som följer marknadspriset

Med vårt rörliga pris får du ett elavtal som följer elmarknadspriset på den nordiska elbörsen Nordpool. Det betyder att du drar fördel då priset går ner, samtidigt som du påverkas om det går upp. Priset består av vårt inköpspris och ett påslag. Vårt rörliga pris tecknar du tillsvidare och har en uppsägningstid på 2 månader. Se historiska priser för rörligt pris.

Fast pris. Bind ditt elpris i ett, två eller tre år

Med vårt fasta pris får du ett elavtal där ditt elpris binds i ett, två eller tre år. Under hela denna period betalar du alltid samma pris för varje kilowattimme, oavsett hur elmarknadspriset rör sig. Ditt elpris avgörs av hur elmarknadspriset ser ut vid det tillfälle du väljer att binda ditt elpris. 

Timprisavtal. Ett elavtal för aktiva elkunder

Med timprisavtal sätts ditt elpris timme för timme. Genom att aktivt styra din elanvändning till de tillfällen på dygnet då elpriset är lägre kan du få en lägre elkostnad. Kontakta vår kundservice så hjälper de dig om du är intresserad! Läs mer

Reducerat pris för PRO-medlemmar

För dig som är medlem i Pensionärernas Riksorganisation erbjuder vi dig ett rabatterat elavtal. Välj mellan fast och rörligt pris.

Vi har specialavtal för dig med företag

Förutom rörligt och fast pris erbjuder vi dig som har företag avtalen Energiförvaltning+ och Avropsavtal.