Laddabonnemang för laddning längs vägen | Ladda elbilen | Teckna elavtal med 100% förnybar el | Umeå Energi
Laddabonnemang för din elbil

Laddabonnemang

För att kunna ladda på laddstationerna i Bee:s publika laddnätverk behöver du en laddbricka. Du välja mellan olika förmånliga abonnemang beroende på hur mycket du behöver ladda längs vägen. När du beställer ett av våra abonnemang så ingår det alltid en laddbricka utan extra kostnad.

Bee Flexible – Tidigare Bee Fri

0 kr i månadsavgift + 3 kr för AC-laddning och 5 kr för DC-laddning per kWh

Detta abonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden för elen är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning). På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Faktureringen sker kvartalsvis i efterskott.

Bee Around – Tidigare Bee Koll

399 kr i månadsavgift

Detta abonnemang passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. För 399 kr per månad laddar du fritt i Bee´s publika laddnätverk. Vid beställning erhåller du som kund 1st laddbricka per abonnemang. Du har ingen bindningstid, men en uppsägningstid på 30 dagar, och kan ladda på alla Bee´s laddstationer i Sverige. Faktureringen sker kvartalsvis. Abonnemanget gäller både för privatpersoner och företag, dock inte för kommersiell trafik. Abonnemanget är personligt och kan endast tecknas av personer eller företag skrivna i Sverige

Sveriges största publika laddnätverk

Bee har Sveriges största publika nätverk av laddstationer. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och finns längs motorvägar, på bensinstationer, vid köpcentra och trafikknutpunkter som exempelvis tågstationer och flygplatser. Vi vill göra det lätt för dig att ladda längs vägen, oavsett om du behöver ladda på stan, köra längre sträckor eller kombinera resan i elbil med kollektivtrafik.