Visa Umeå WiFi på en större karta

Umeå Energi WiFi Plus

På kartan ser du var det finns anslutningspunkter i centrala Umeå. Med dessa anslutningspunkter har du tillgång till det trådlösa nätverket på de flesta ställen inom centrum.

Slut på mobilsurf? Inga problem, genom att ansluta dig till Umeå Energis nya tjänst Wifi Plus får du tillgång till det trådlösa nätverket med 70 anslutningspunkter i Umeå och kan fortsätta surfa säkert och obegränsat. Perfekt för dig som befinner dig på stan, uteserveringen eller för hela familjen då du kan koppla upp till 5 enheter till ett konto. När du väl har anslutit din enhet till tjänsten kommer du automatiskt att bli uppkopplad på det trådlös nätet när du befinner dig nära en anslutningspunkt, i Umeå såväl som i Europa.

Som tidigare får du som användare även gratis tillgång till det trådlösa nätet under 15 minuter per dag utan att använda tjänsten WiFi Plus.

Surfa i Europa

WiFi Plus kan du även ta med dig på resan då Umeå Energi samarbetar med The Cloud  vilket gör att du kan ansluta dina enheter till någon av de 45 000 anslutningspunkter som finns i norra Europa. Perfekt för dig som är på resande fot, koppla upp dig på flygplatsen, gallerior eller andra publika platser.  För att hitta din närmaste anslutningspunkt kan du gå till The clouds hotspot finder

Prova WiFi Plus

Just nu har du möjlighet att få ta del av ett en exklusiv betalkod som ger dig fritt användande av WiFi Plus fram till den 30 april 2017.

Beställ betalkod

Har du redan fått en betalkod kan du påbörja registreringen för WiFi Plus här

Så här registrerar du din betalkod

Bild Regisrera Betalkod

För att få åtkomst till "WiFi Plus" skapar du ett konto, det är snabbt gjort. Anslut till "WiFi Plus" i listan med trådlösa nätverk och klicka dig sedan vidare på "Umeå Energi WiFi Plus". Där får du sedan ange dina personuppgifter, klicka på knappen "Betalkod" och ange den kod du fått.

 

Börja surfa med WiFi Plus:

Bild Så ansluter du dig

Efter du skapat ett konto kan du ansluta till "WiFi Plus" i listan med trådlösa nätverk och klicka dig sedan vidare på "Gå Online". Där anger du ditt kontonummer (telefonnummer + pinkod) i fältet "Account Number", därefter har du fri tillgång till nätet med upp till 5 enheter i Sverige och Europa. Nästa gång du kommer nära en anslutningspunkt kommer du automatiskt att bli uppkopplad.