Perfekt läge att uppgradera ditt bredband! | Bredband | Umeå Energi

Perfekt läge att uppgradera ditt bredband!

Illustration

Framtidssäkra ditt bredband!

Fram till och med 23:e oktober kan du uppgradera ditt ume.net bredband och betala halva priset i 6 månader. Erbjudandet avser produkten ume.net bredband och observera att du även behöver uppgradera din internetaccess hos vald tjänsteleverantör för att erhålla den nya högre kapaciteten. Enklast uppgraderar du direkt i kundportalen www.ume.net.

Logga in med befintlig användare eller skapa en ny. Uppgradera sedan ume.net bredband och välj en högre hastighet på din internetaccess.  Du kan även ringa din valda tjänsteleverantör och meddela datumet du önskar att förändringen skall gå igenom. Det är av betydelse att ha samma hastighet på både ume.net bredband och internetaccessen då ditt internet annars riskerar att sluta fungera.

Kontakta oss gärna på 090-16 00 20 om du önskar veta mer vad detta innebär för dig eller om du behöver hjälp.

Prisexempel under kampanjperioden:  

Ordinarie pris för 100 Mbit/s ume.net bredband är 349 kr/månaden. Under 6 månader betalar du istället 175 kr/månaden samt en kostnad från din valda tjänsteleverantör för internetaccess. Vi har inga avtalstider utan 30 dagars uppsägningstid. Tjänsteleverantörerna kan ha andra villkor, så läs i portalen vad som gäller för respektive leverantör.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

- Varför behöver jag uppgradera hastigheten hos både er och tjänsteleverantören?

Bredbandsnätet ume.net fungerar så att vi levererar bastjänsten i form av en kapacitet men du behöver även internetaccess för ett fungerande internet. Det levererar olika tjänsteleverantörer och tecknas separat. Har du olika hastigheter kommer det att bli fel i vårt bakomliggande system och det finns en risk att om du haft ett fungerande bredband så slutar det fungera.

- Gäller erbjudandet även om jag inte har ett befintligt bredband idag?

Erbjudandet gäller endast för befintliga bredbandskunder som uppgraderar sin nuvarande abonnemang till högre hastighet

- Hur tar jag del av erbjudandet?

Du tar del av det genom att uppgradera ditt bredband i vår kundportal www.ume.net. Uppgradera senast 23:e oktober och du får automatisk kampanjpriset registrerat hos oss.

- Hur får jag erbjudandet?

Erbjudandet dras av direkt på fakturan från oss.

- Påverkar erbjudandet någon avtalstid?

Avtalstiden påverkas inte, vi har alltid 30 dagars uppsägningstid och ingen bindningstid. Observera att tjänsteleverantörerna kan ha andra villkor och avtalstider. Så läs i kundportalen vad som gäller för respektive leverantör.