Bredband till din förening | Supersnabbt bredband via fiber | Umeå Energi

Bredband till din förening

Bild på ett radhusområde, en samfällighetsförening

Vi tycker att det ska vara enkelt att få snabbt, stabilt och framtidssäkert bredband till din förening. Därför hjälper vi dig hela vägen!

Att dra in fiber är en investering för framtiden. Och du kan vara lugn - vi är med dig hela vägen från grävning till att det är dags att börja surfa! När fibern är på plats får dina föreningsmedlemmar själva välja den lösning som passar just deras unika behov – i en smidig digital plattform som vi kallar föreningsportalen.  

Föreningsportalen möjliggör för framtida lösningar

Nya digitala tjänster utvecklas hela tiden i snabb takt för att vi ska få en enklare vardag. Då kan det vara skönt att veta att din förening är rustad för framtiden. I föreningsportalen är utbudet flexibelt och uppdateras i takt med utvecklingen av nya tjänster.

  • Enkelt - slutanvändare genomför registrering och avslut av tjänster på egen hand, när som helst på dygnet
  • Flexibelt - en digital plattform med flera valmöjligheter för att möta unika behov
  • Smidigt - du slipper involveras vid in- och utflytt. Varje enskild slutanvändare tecknar egna avtal
  • Framtidssäkert - en levande plattform med plats för kommande tjänster 

Rusta din förening för framtiden

Fler uppkopplade enheter i våra hem och mer krävande tjänster för exempelvis streaming och onlinespel, ställer högre krav på internetuppkopplingens hastighet och kvalitet. I föreningsportalen finns möjlighet att välja mellan hastigheterna 100 Mbit/s och 300 Mbit/s som klarar de ökande kraven, med samma goda kvalitet. För internetaccess väljer sedan slutanvändarna på egen hand tjänsteleverantör direkt i portalen. Där kan de också lägga till tjänster för bredbands-tv, digital-tv, IP-telefoni och andra tjänster.

Vi hjälper dig

I dialog tillsammans med oss hittar vi den bästa lösningen för just din förening. Ni som förening tecknar avtal med oss för grundleverans. Varje enskild slutanvändare tecknar sedan avtal med tjänsteleverantörer för internetaccess och andra tjänster. Kontakta vår prisbelönta kundservice så hjälper de dig.

Kontakta oss